Tentang SK Magic dan SK Group

SK Magic adalah anak syarikat kumpulan SK yang ditubuhkan pada tahun 1985, dalam sektor perkakasan rumah. Ia menjadi syarikat pertama yang menghasilkan ketuhar gas di Korea. SK Group adalah syarikat Fortune 500 yang terlibat dalam sektor galian minyak dan gas, telekomunikasi, hartanah, perdagangan dan logistik. SK Magic membeli Tong Yang Magic pada tahun 2017.

Selama bertahun-tahun SK Magic telah memperoleh beberapa anugerah (IDEA Design, Red Dot Design, IF Design) kerana pencapaiannya dalam pembangunan produk dalam sektor dapur dan perkakasan rumah. Ia telah mengimport ke lebih dari 60 negara dengan perkiraan pendapatan USD 70 juta.

Kini di Malaysia, SK Magic mahu membawa penapis air dan udara, dan produk lain yang terbaik dan maju ke setiap rumah di negara ini. Dengan produk terbaik dan perkhidmatan selepas jualan yang hebat, SK Magic mempunyai matlamat untuk memberikan yang terbaik kepada pelanggannya.

SK MAGIC TELAH DISAHKAN HALAL OLEH JAKIM

Semua penapis air dan udara termasuk dalam perincian perakuan Halal dimana ianya adalah yang lebih sihat, bersih dan lebih penting HALAL, akan ada bersama anda.